Blog

Od výrobce k zákazníkovi

Rozhodli jste se, že přišel čas nechat ožít vaše originální nápady a vtisknout jim trochu života? Chcete obléci svoje zaměstnance do oblečení, které bude reprezentovat vaší firmu nejen logem, ale i kvalitou? První krok máte za sebou a tím je rozhodnutí. To samo ovšem nestačí. Pokusíme se nastínit několik dílčích kroků, které je potřeba udělat, aby výsledkem vašeho úsilí byla trička s žádaným motivem a čemu se vyvarovat.

Mám skvělý nápad na potisk!! Ale.. na papíře.. neumím grafiku..nevím, co s tím..

Nápad je základem úspěchu každého projektu. Důležité je abyste měli základní představu. Se zbytkem vám dokáže pomoci naše grafička. Klidně doneste návrh načmáraný na kusu papíru – společně se s tím popereme a doladíme potisk podle vašich představ. Nebo začínáte zcela od píky? V tom případě nám zašlete logo, letáček, odkaz na webové stránky či jiný propagační prostředek, který používáte.

Našel jsem skvělý potisk, ale nejsem si jistý jestli jde potisknout… vlastně ani nevím, jestli je realizovatelný.

Dříve než spatří světlo světa finální návrh, je třeba uvažovat, jakou technologií se bude tisknout. Pokud chcete tisknout pouze pár kusů a návrh s mnoha detaily a barevnými přechody, můžete využít digitální tiskárny. Funguje na podobném principu jako klasická tiskárna, kterou máte doma, jen tiskne na textil. V případě, že chcete nechat udělat 200 triček pro firmu, vyplatí se návrh přizpůsobit, aby byl vhodný pro sítotisk. Nejlépe vektorový,  do čtyř barev, bez barevných přechodů.

Mám skvělá trička, ale..nehodí se k tisku.. nedrží na nich potisk.. vlastně nejsou tak skvělá..

Našli jste v obchodě skvělá trička – perfektní střih, příjemné na omak – má to ale háček, při výrobě se zjistilo, že nejsou vhodná pro tisk. Než vydáte peníze za textil v obchodě, poraďte se, zda je opravdu vhodný. Naše nabídka je široká a Vám dokážeme vybrat co nejvíce podobný typ textilu ze sortimentu několika dodavatelů, se kterými spolupracujeme. A my už víme, na která je vhodné tisknout.

A je hotovo. Teď už stačí jen vyzvednout svoji zakázku a směle ji nosit!

Zpět na výpis
Kolik Vás to bude stát?

Vyplňte nezávaznou poptávku, ozveme se

Vyplnit poptávku